8. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı (EVF 2017)

36.Enerji Verimliliği Haftası.PNG
5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu uyarınca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı düzenlenmektedir.

Bu bağlamda, enerji verimliliği konusunun tüm yönleriyle ele alınacağı 8. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı (EVF 2017); 11-12 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda konferans, panel, sergi ve ödül töreni gibi değişik etkinlikler yer alacaktır. Panel etkinlikleri çerçevesinde konu ile ilgili ulusal ve uluslararası boyutta kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri konuşmacı olarak davet edilerek bilgi ve deneyimler paylaşılacak gelişmeler değerlendirilecek ve tedbir önerileri ortaya konulacaktır. 

11-12 Ocak 2017 tarihlerinde İsanbul WOW Convention Center'da düzenlenecek olan 8.Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nın ayrıntılı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.